Skip Navigation

Forte Welzijn

Non-profit

Over ons

Forte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van ...

Zorg & WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Ik wil naar… maar hoe kom ik er?

Evenement · Flexibel
Oosterhout, Gelderland, Nederland
Vervoer
Deze vacature is verlopen
#36605
Scan me of ga naar geldersehanden.nl/o/Forte-Welzijn5/activiteiten/36605 om je aan te melden
SamenvattingZit u verlegen om een autoritje naar uw kennis of naar het ziekenhuis?
Uitgebreide omschrijving

Corona maakt dat ik in huis gekluisterd zit. Ik kan niet naar m n zus in Valburg en mijn dochter die in Hemmen woont heb ik ook al maanden niet meer gezien. De wereld was al klein maar wordt steeds kleiner.

Of… volgende week woensdag moet ik naar therapie. Mijn dochter moet thuiswerken en is tevens ook huisjuf; die kan ik niet meer vragen? Lopen kan niet, hoe kom ik in Elst?

Dit soort vragen behoeven oplossingen in het vervoer. Deze dienst bestaat naast de Algemene Hulpdienst in Elst en is met name opgezet voor dorpen uit de gemeente Overbetuwe. Het bestuur van de hulpdienst heeft ter bescherming van haar chauffeurs haar dienst tijdens deze periode tijdelijk stop gezet. Daarom kan nu iedereen uit de gemeente, die dit nodig heeft een beroep doen aan de vervoersdienst van Forte Welzijn. De chauffeurs uit Overbetuwe brengen u met liefde en plezier naar waar u heen moet/wilt. Allemaal coronaproof!!!

Reageer door u aan te melden. U krijgt bericht per mail.

Hoe kom ik er?
Over Forte Welzijn


Forte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van anderen wilt betekenen.
Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte Welzijn kenmerkt zich door professioneel en integer handelen.
Deze vacature is verlopen
#36605
Scan me of ga naar geldersehanden.nl/o/Forte-Welzijn5/activiteiten/36605 om je aan te melden